top of page

ONAKAIA

Hustadvika Adventure er den stolte og ydmyke eier av feriehuset Onakaia og tilbyr både overnatting og aktiviteter på dette fantastiske stedet.

 

Øya tjener som helårsbosted for 11 mennesker og har en skjønnhet som tiltrekker tilreisende fra fjernt og nært. Ona Fyr er en severdighet bygget i 1865, plassert på øyas høyeste punkt, Onakalven. I området finnes eksklusive Ona Sjokolade, en liten sommerkafé, to keramikkverksteder, en håndtverksbutikk, et kapell og en lang, hvit sandstrand. Omgivelsene byr i aller høyeste grad på minneverdige opplevelser.

 

Vårt feriehus er plassert direkte på kaia, to hundre meter fra fergeleiet. Det består av tre separate leiligheter, og kan huse opptil 28 personer til sammen. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter på stedet, deriblant ulike former for fiske.

Onakaia. Overnattingssted Ona. Brygge. Kai. Feriehus.

Olavsbu er vår mest moderne enhet. Leiligheten har fem sengeplasser, samt sprinkelseng for våre minste gjester. Kjøkken og stue i åpen løsning, fullt utstyrt og med nye, topp moderne hvitevarer.

Overnattingssted Ona. Olavsbu. Leilighet for par Ona.

Tørkeriet er en sjarmerende leilighet med god plass og imponerende utsikt i store, åpne vindusflater. Boligen har tre soverom med til sammen ni sengeplasser. Kjøkkenet er fullt utstyrt, og det er et stort spisebord i det romslige oppholdsrommet. 

Overnattingssted Ona. Tørkeriet. Leilighet. Feriehus Ona.

Karistova er i øverste etasje, og byr på nydelig utsikt over storhavet. Oppholdsrommet og kjøkkenet er fullt utstyrt, og med tre soverom pluss hems rommer den opptil fjorten personer. 

Overnattingssted Ona. Karistova. Leilighet for utleie. Feriehus Ona.
bottom of page