© 2023 by Hustadvika Adventure AS.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

FERSKVANNS-

FISKE

Vårt område er rikt på fiskemuligheter. På de mange omkringliggende stedene finner man store mengder ørret. Variasjonen av fiskeområder strekker seg fra lavtliggende vann nærmest garantert napp, til de litt mer avsidesliggende fjellvannene hvor den store fangsten lurer et sted under den krystallklare vannflaten.

Når været har vært generøst og gitt større mengder regn og flom, tilbyr vi også turer til en lokal elv perfekt for laksefiske.

Vi skreddersyr turer til dine ønsker og mål. Fra å fiske like utenfor døren, til flere dager i fjellet, vandrende fra fiskevann til fiskevann med telt og sovepose i sekkene våre. Hustadvika Adventure ordner med alle nødvendige dokumenter og lisenser.

SALTVANNS-

FISKE

Bli med til våre favorittdestinasjoner for saltvannsfiske i vår hurtige, åpne båt med kapasitet på 2-6 fiskelystne menn/kvinner. Den vanligste fangsten er torsk, hyse, sei, lyr, lange, brosme, makrell, breiflabb, rødspette, kveite, samt andre arter.

KRABBE-

FISKE

Bli med oss og hal opp allerede utsatte krabbeteiner på våre aller beste teinesteder. Du får selv hale opp og tømme teinene. Etter å ha sjekket hver og en av dem setter vi snuten tilbake mot land, hvor du lærer å koke og rense krabbene før dagen avsluttes med et bedre krabbemåltid dersom været tillater det.

GARN-

FISKE

Vi tilbyr også garnfiske. Variasjonen fisk man kan få her er stor. Etter å ha halt inn nettene drar vi tilbake til land, hvor vi klargjør fangsten.

ANNET

Ved forespørsel tilbyr vi også linefiske, dyphavs agnfiske, og dyphavsteiner. Har du våtdrakt å medbringe kan vi også ta deg med på undervannsjakt eller skjell- og muslinghøsting.