top of page

FERSKVANNS-

FISKE

Hustadvika og områdene rundt Ona er godt egnet for fiske. På de mange omkringliggende stedene finner man blant annet store mengder ørret, og variasjonen av fiskeområder strekker seg fra lavtliggende vann nærmest garantert napp, til de litt mer avsidesliggende fjellvannene hvor den store fangsten lurer et sted under den krystallklare vannflaten.

Når været har vært generøst og gitt større mengder regn og flom, tilbyr vi også fiske i en lokal elv perfekt for laksefiske.

Vi setter sammen turer til dine ønsker og mål. Fra å fiske like utenfor døren, til flere dager i fjellet, vandrende fra fiskevann til fiskevann med telt og sovepose i sekkene våre. Hustadvika Adventure ordner med alle nødvendige dokumenter og lisenser.

SALTVANNS-

FISKE

KRABBE-

FISKE

Bli med oss og hal opp allerede utsatte krabbeteiner på våre aller beste teinesteder omkring Hustadvika og Ona. Du får selv hale opp og tømme teinene. Etter å ha sjekket hver og en av dem setter vi snuten tilbake mot land, hvor du lærer å koke og rense krabbene før dagen avsluttes med et bedre krabbemåltid dersom været tillater det.

Bli med til våre favorittdestinasjoner for å drive fiske med M/S Even. Vi kan ta med opptil 9 fiskelystne menn/kvinner. Vi stiller med sikkerhetsutstyr og fiskeutstyr, og kan hente på et utvalg oppstartssteder. Varighet etter ønske, minimum 2 timer. Pris havfiske: 1900 kr/time inkl. utstyr.

 

Den vanligste fangsten er torsk, hyse, sei, lyr, lange, brosme, makrell, breiflabb, rødspette, kveite, samt andre arter. Våre samarbeidspartnere muliggjør også fiske for grupper opp til tolv personer.

GARN-

FISKE

Vi tilbyr også fiske med garn. Variasjonen fisk man kan få her er stor. Etter å ha halt inn nettene drar vi tilbake til land, hvor vi klargjør fangsten.

ANNET

Ved forespørsel tilbyr vi også linefiske, dyphavs agnfiske, og dyphavsteiner. Har du våtdrakt å medbringe kan vi også ta deg med på undervannsjakt eller skjell- og muslinghøsting.

bottom of page