top of page

OM OSS

Hustadvika Adventure er lokalisert i Elnesvågen, Møre og Romsdal. Omgitt av øyrike fjorder, mektige fjell, frodige fiskevann og med storhavet like utenfor byr området på et rikt mangfold aktiviteter for den eventyrlystne. Blant aktivitetene Hustadvika Adventure tilbyr finner du fjellturer, båtutflukter, ulike former for fiske, kulinariske opplevelser hos lokale matprodusenter, grottevandring, og ørnesafari.

 

Med inngående kjennskap til området og dets muligheter tar Hustadvika Adventure deg med på opplevelser som skaper minner for livet. Gjester fra fjernt og nært presenteres for skjulte perler i et spektakulært område ved kysten av Norge.

TEAM

FB_IMG_1471301853814.jpg

Sindre Tverfjell

Eier

& CEO

Grunnlegger Sindre Tverfjell er en lidenskapelig sportsfisker og jeger. Han deler gledelig av sin kunnskap med deg som gjest, og har lang erfaring i friluftsliv og aktiviteter.

Sindre er født og oppvokst i Elnesvågen. Med inngående lokalkunnskaper har han det perfekte utgangspunkt for å gi deg som gjest den ultimate opplevelse.

racheltm
ronjahm.jpg

Rachel Tetlie Morstøl

Ronja H. Morstøl

PR Manager

& Tour Coordinator

Booking Manager

& Tour Coordinator

Rachel Tetlie Morstøl er en friluftsentusiast av dimensjoner. Hun mener ingenting nærer kropp og sjel som naturen gjør, og er en dedikert jeger og fjellvandrer.

Med bred erfaring innen kundeservice er Rachel den som håndterer de fleste av våre forespørsler, og hun er sjef for alle bookingrelaterte felt.

Ronja H. Morstøl har stor tro på menneskets røtter i friluftslivet. Hun er en eventyrlysten sjel, som elsker å få dele sin glede over turer i skog og mark med alle som er klar for nye opplevelser.

Ronja har bachelorgrad i anvendt psykologi, og ser stor verdi i naturen og fysisk aktivitet for å skape genuin glede og tilfredshet i hverdagen.

bottom of page